Fermuarlar
Logolu elcik, özel form ve farklı kaplama seçenekleriyle markanıza özel fermuar aksesuarları üretmekteyiz.
4 mm Krem akrilik çakma inci. 1250 adet/paket içinde inci ve paslanmaz montaj çivisi takım halinde sunulur. İnce ve doğal inci etkisi için uyumlu kalıp ve pres/el aparatıyla uygulanır. Model: INC0004CRM.
4 mm Krem Akrilik Çakma İnci 1250 Adet/Paket INC0004CRM tekstil ve aksesuar üretimi için ayrıntılı seçim, montaj ve kullanım bilgileriyle açıklanmıştır.
INC0004CRM, 4 mm çapında, akrilik gövdeli ve Krem görünümlü mekanik montajlı dekoratif çakma inci modelidir. Görünen inci gövdesi akriliktir; montajda kullanılan çivi paslanmazdır ve inci ile çivi takım halinde sunulur. Ürün doğal inci değildir. 4 mm ölçü küçük, kontrollü ve detaylı bir inci etkisi oluşturur. Krem yüzey yumuşak, romantik, klasik ve doğal inci etkisine yakın bir tasarım karakteri verir. Giyim, abiye, gelinlik, triko, gömlek, denim, çanta, ayakkabı ve aksesuar projelerinde doğru kalıp ve uygun pres sistemiyle kullanılabilir. Bu rehber ölçü ve renk seçiminin yanında montaj, kalite kontrol, bakım, üretim planı ve stok yönetimini de açıklar.
4 mm çap ince bordürler, monogramlar, çiçek motifleri, yaka ve manşet çevresi, cep kenarı ve sık noktalı desenler için elverişlidir. 6 veya 8 mm incilere göre aynı alanda daha fazla nokta kullanılabilir ve daha yumuşak konturlar oluşturulabilir. Buna rağmen aşırı sık yerleşim kumaşın esnekliğini ve dökümünü azaltabilir. Dijital tasarımda inciler sembolik nokta yerine gerçek 4 mm çapla çizilmeli, merkez aralığı gerçek kumaş üzerinde numune ile doğrulanmalıdır. Küçük çap, özellikle narin ve detaylı yüzeylerde kontrollü görünüm isteyen tasarımcılar için avantaj sağlar.
Krem görünüm klasik inci estetiğini yumuşak ve doğal bir tonla yorumlar. ekru, beyaz, pudra, bej, pastel tonlar, lacivert ve koyu kontrast zeminler gibi zeminlerde farklı kontrastlar oluşturabilir. Ekru ve beyazda ton sür ton, lacivert ve koyu zeminde daha belirgin bir inci etkisi verir. Kumaşın mat, saten, kaplamalı veya dokulu olması rengin algısını değiştirir. Ekran, fotoğraf ışığı ve beyaz ayarı nedeniyle çevrimiçi görsel ile gerçek parça arasında küçük farklar oluşabilir. Kritik renk eşleştirmesinde fiziksel numune, kumaş ve diğer aksesuarlar aynı ışık altında değerlendirilmelidir.
Görünen inci gövdesi akriliktir ve bu yapı parçanın düşük ağırlıklı kalmasına yardımcı olur. Montaj çivisi paslanmazdır. “Paslanmaz” ifadesi çivinin malzemesini belirtir; ürünün tamamının metal olduğu anlamına gelmez. Akrilik gövdeye gereğinden fazla pres kuvveti uygulanırsa iz, ezilme veya çatlama oluşabilir. Yetersiz baskı gevşek bağlantıya yol açabilir. Bu nedenle kuvvet ayarı gerçek kalıp, kumaş ve kat yapısı üzerinde numune ile belirlenmelidir. Onaylı ayarın kaydedilmesi seri üretimde operatörler arasında tutarlılığı artırır.
INC0004CRM 1250 adet/paket olarak sunulur. İnci gövdeleri ve uyumlu paslanmaz çiviler takım halinde düşünülmelidir. Üretim ihtiyacı hesaplanırken numune, makine ayarı, hatalı baskı, yere düşen küçük parçalar ve servis/yedek stoğu da hesaba katılmalıdır. Ürün başına 10 inci kullanılıyorsa teorik kapasite yaklaşık 125 ürün; 20 inci kullanılıyorsa yaklaşık 62 üründür. Bu rakamlar fire içermez. Ton sürekliliği önemliyse yeterli miktarı aynı üretim lotundan almak faydalıdır. Açılmış paketlerin model, ölçü ve renkle etiketlenmesi stok karışıklığını önler.
Nominal 4 mm ölçü tek başına kalıp uyumunu garanti etmez. Kalıp inci gövdesini doğru bölgeden desteklemeli, paslanmaz çiviyi merkez ekseninde yönlendirmeli ve kullanılan makineye mekanik olarak bağlanabilmelidir. Yanlış yuva yüzeyi çizebilir, inciyi eğik tutabilir veya çatlatabilir. Seri üretim öncesinde gerçek parça ve gerçek kumaşla birkaç deneme yapılmalıdır. Ön yüz, arka yüz, çivi kapanması, kumaş deformasyonu ve gevşeklik birlikte kontrol edilmelidir. Kalıp yüzeyi lif, yağ ve metal talaşından temiz tutulmalıdır.
Ürün doğru kalıp takılabildiği sürece uygun pres veya el aparatıyla uygulanabilir. Manuel tulumba presi numune ve küçük/orta adetli işler için pratik olabilir; daha yüksek adetlerde mekanik veya pnömatik sistemler operatör kuvvet farklılığını azaltabilir. Makinenin adı yerine kalıp merkezleme ve kontrollü basınç önemlidir. İlk ayar yüksek kuvvetten başlanarak yapılmamalıdır. Kumaş türü, kat sayısı, tela veya dikiş bölgesi değiştiğinde pres ayarı yeniden test edilmelidir. Tek kat yüzey ile çok katlı cep veya dikiş bölgesi aynı davranmayabilir.
İnci merkezleri gerçek ölçüyle işaretlenir, kumaş düz ve gerilimsiz biçimde tabla üzerine yerleştirilir. İnci gövdesi ön yüzde, paslanmaz çivi arka yüzde aynı eksene getirilir. Kalıbın iki parçayı doğru kavradığı doğrulandıktan sonra kontrollü baskı uygulanır. İlk numunede çizik, çatlak, eğiklik, çivi kapanması ve keskin çıkıntı kontrol edilir. İnci hafifçe elle yoklandığında gereksiz sallanma göstermemelidir. Çok noktalı desenlerde önce ana referansların, sonra ara noktaların uygulanması hizalama hatasını azaltabilir.
Denim, gabardin, keçe ve stabil dokumalar çoğu zaman daha kontrollü bir montaj zemini sunar. Şifon, tül, ince saten, gevşek örgü ve yüksek esnekliğe sahip kumaşlarda farklı riskler vardır. İnce kumaşta çivi deliği çevresinde çekme veya yırtılma, kalın ve çok katlı yüzeyde çivinin erişememesi görülebilir. Her yeni kumaşta gerçek üretim malzemesinden numune hazırlanmalıdır. Montaj anındaki görünümün yanında bükülme, esneme ve gerekiyorsa hedeflenen bakım işleminden sonraki davranış da değerlendirilmelidir.
4 mm çap hassas yüzeylerde küçük ve kontrollü bir görsel etki sağlar, fakat yoğun desen yine de yüzeyi sertleştirebilir. Şifon, organze, tül ve ince saten üzerinde önce düşük yoğunluklu bir numune yapılmalıdır. İplik kaçması, büzülme, dalgalanma veya arka yüzde rahatsız edici sertlik oluşup oluşmadığı kontrol edilir. Destek katmanı kullanılacaksa toplam kalınlık değişeceği için çivi erişimi ve pres ayarı yeniden test edilmelidir. Astar kapanmadan önce arka yüz erişiminin gerekip gerekmediği üretim sırasında önceden planlanmalıdır.
Denim, kapitone, suni deri destekli yüzeyler ve çok katlı dikişlerde toplam kalınlık kritik hale gelir. Tek kat kumaşta doğru çalışan ayar cep köşesi veya katlı dikişte başarısız olabilir. Çiviyi zorlayarak eğmek yerine kalıp uyumu ve erişim kontrol edilmelidir. Krem inci denim üzerinde yumuşak fakat belirgin kontrast oluşturabilir. Sürekli sürtünme gören diz, oturma alanı, çanta tabanı veya ayakkabı bükülme hattında ayrıca kullanım testi yapılmalıdır.
Krem 4 mm inci gelinlik ve abiye tasarımlarında klasik inci estetiğine yakın, yumuşak ve romantik bir görünüm sunar. Korsaj, yaka, omuz, manşet, dantel motifleri ve ince bordürlerde kullanılabilir. Küçük çap sayesinde yoğun ancak kontrollü desenler oluşturulabilir. Geniş alan kaplanacaksa kumaşın dökümü ve esnekliği gözlenmelidir. Farklı ışıklar krem tonu sıcak veya soğuk gösterebilir. Astar kapatılmadan önce arka yüz erişimi ve montaj sırası üretim planına dahil edilmelidir.
Gömlek yakası, manşet, triko omuzu, sweatshirt paneli, ceket cebi ve dekoratif şeritlerde de kullanılabilir. Krem renk koyu kumaşlarda belirgin, açık kumaşlarda daha sakin bir etki verir. Triko ve örme yüzeylerde çivinin ilmek yapısından geçişi dokuma kumaştan farklıdır; ilmek kaçması ve esneme kaybı açısından numune yapılmalıdır. Tenle temas eden bölgelerde arka yüz rahatlığı kontrol edilmelidir. Tekrarlanan üretimlerde yerleşim şablonu ürünler arası tutarlılığı artırır.
Çanta ve ayakkabıda keçe, sünger, tela, suni deri ve kapitone gibi katmanlar bulunabilir. Toplam kalınlık ölçülmeli ve numunede gerçek yapı kullanılmalıdır. Çivinin arka yüzde keskin çıkıntı bırakmaması gerekir. Çanta sapı, tabanı ve köşesi gibi yoğun sürtünmeli yerler yerine dekoratif paneller daha uygun olabilir. Ayakkabıda bükülme ve sürtünme daha yüksektir. Ürün yapışkanlı düz taban inci değildir; mekanik çivi ve kalıp sistemiyle uygulanır.
Dijital çizimde inciler gerçek 4 mm çapla gösterilmelidir. Düz bordürlerde cetvel veya sabit şablon, kavislerde gerçek ölçülü baskı ya da esnek kılavuz kullanılabilir. Simetrik parçalar aynı başlangıç referanslarından ilerlemelidir. Çok dar köşelerde merkez noktaları çakışıyorsa deseni büyütmek veya bazı noktaları çıkarmak daha doğrudur. Hareketli vücut bölgelerinde yoğun motif kumaşın hareketini kısıtlayabilir. Küçük inci çapı detaylı tasarıma izin verir ancak yerleşim disiplini profesyonel görünüm için belirleyicidir.
Krem inci beyaz, ekru, pudra ve pastel aksesuarlarla yumuşak bütünlük oluşturabilir; koyu donanımlarla kontrast yaratabilir. Aynı “krem” adı farklı ürünlerde tam eşleşme anlamına gelmez. Fermuar, düğme, biyeler, danteller ve diğer dekoratif parçalar gerçek kumaş üzerinde yan yana değerlendirilmelidir. Mat kumaş ve parlak kumaş aynı inci tonunu farklı gösterebilir. E-ticaret çekiminde yakın plan ve farklı açı kullanmak müşterinin renk algısını destekler. Büyük üretimde aynı lot tercih etmek ton sürekliliğini artırabilir.
İnci ve çivilerin beslenmesi, kalıp temizliği, onaylı numune, işaretleme şablonu ve ara kalite kontrol birlikte planlanmalıdır. Ana paketten vardiya ihtiyacı kadar parça küçük etiketli kaplara aktarılabilir. Model, ölçü ve renk bilgisi bu kaplarda görünür olmalıdır. İlk ürün onaylandıktan sonra pres ayarı ve kumaş kat sayısı kaydedilmelidir. Üretim boyunca belirli aralıklarla numune çekilerek merkezleme, yüzey izi, çivi kapanması ve desen hizası kontrol edilmelidir.
Ön yüzde inci merkezleme, çizik, çatlak, ezilme, desen hizası ve doğru renk kontrol edilmelidir. Arka yüzde çivinin güvenli kapanması ve keskin çıkıntı bırakmaması gerekir. Seçilen inciler hafifçe hareket ettirilerek gevşeklik kontrolü yapılabilir. Sorun varsa basıncı artırmadan önce kalıp merkezleme, çivi yönü ve kumaş kalınlığı incelenmelidir. Krem yüzeyde kir ve sürtünme izleri açık renk nedeniyle kolay fark edilebileceğinden çalışma alanının temizliği özellikle önemlidir.
Montaj anında sağlam görünüm nihai ürünün bütün kullanım ömrünü garanti etmez. Yıkama, kuru temizleme, ütü, bükülme ve sürtünme gibi koşullar bitmiş ürün üzerinde test edilmelidir. Akrilik inci üzerine doğrudan yüksek sıcaklıkta ütü uygulanmamalıdır. Bakım etiketi yalnız ana kumaşa göre değil, tüm aksesuar sistemi dikkate alınarak hazırlanmalıdır. Her kumaş ve montaj kombinasyonu farklı olduğu için evrensel bir yıkama garantisi vermek doğru değildir.
4 mm küçük ve detaylı, 6 mm orta ölçekte belirgin, 8 mm ise daha güçlü ve hacimli bir vurgu oluşturur. 4 mm ürün daha fazla noktayla ince konturlar sağlar ve krem renkli klasik inci etkisini daha narin biçimde yayabilir. Büyük çaplar daha az adetle daha güçlü görünür. Ölçü değiştikçe kalıp, desen yoğunluğu, kumaş davranışı ve paket başına teorik üretim miktarı da değişir. Kararsız kalındığında ölçüler gerçek kumaş üzerinde karşılaştırılmalıdır.
Küçük dekoratif parçalar bebek ve çocuk ürünlerinde ayrıca güvenlik değerlendirmesi gerektirir. Kopma riski, yaş grubu, kullanım şekli ve hedef pazarın gereklilikleri üretici tarafından ele alınmalıdır. Gerekli kategorilerde çekme veya tutunma testleri yapılmalıdır. İnce kumaşlarda arka yüz rahatlığı kontrol edilmelidir. Ürün açıklaması mevzuat testi veya sertifikasyon yerine geçmez. 4 mm gibi küçük bir ölçü tek başına güvenli kullanım anlamına gelmez.
Katalog verisi ölçü, renk, malzeme ve paket bilgisini verir; gerçek kumaş, tela, kat sayısı, kalıp, pres ve operatör kombinasyonunu ise fiziksel numune doğrular. Numune gerçek üretim yapısıyla hazırlanmalı, farklı ışıklarda incelenmeli, bükülmeli ve gerekiyorsa bakım testinden geçirilmelidir. Onaylı numune üretim boyunca referans olarak saklanmalıdır. Kumaş veya aksesuar lotu değiştiğinde eski onayın otomatik olarak geçerli olduğu varsayılmamalıdır.
Uyumsuz kalıp, test yapılmadan yüksek basınç, merkezden kaçık çivi, ölçüsüz uzun sıra, karışmış çap veya renk ve kirli kalıp yüzeyi yaygın hata kaynaklarıdır. Bu sorunlar daha yüksek basınç uygulamakla değil, doğru kalıp, şablon, numune, temiz çalışma alanı ve net iş talimatıyla önlenir. Hatalı montajın sökülmesi kumaşa zarar verebileceğinden önleyici kontrol çoğu zaman sonradan düzeltmeden daha ekonomiktir.
İnci gevşekse doğru çivi, kalıp merkezi ve toplam kumaş kalınlığı kontrol edilmelidir. Eğik duruyorsa üst-alt kalıp ekseni ve çivi giriş açısı incelenmelidir. Dairesel iz oluşuyorsa kalıp yuvası veya basınç hatalı olabilir. Kumaş büzülüyorsa desen yoğunluğu, kumaş yapısı veya destek ihtiyacı değerlendirilmelidir. Çivi arka yüzde keskin kalıyorsa montaj tamamlanmamış ya da kat yapısı uyumsuz olabilir. Teşhis sırasında bir defada tek değişken değiştirmek daha güvenilirdir.
Akrilik inci ve paslanmaz çiviler temiz, kuru ve etiketli kaplarda saklanmalıdır. 4, 6 ve 8 mm ürünler birbirine karıştırılmamalıdır. Açılmış paketlerde model, renk ve ölçü bilgisi korunmalıdır. Ağır kutular inci kaplarının üzerine konulmamalıdır. İnci ve çivi adetlerinin büyük ölçüde dengeli ilerlemesi beklenir; belirgin fark varsa üretimde parça kaybı araştırılabilir. Tekrar üretim ve onarım için küçük servis stoğu ayırmak faydalıdır.
Tüketim onaylı nihai desen üzerinden hesaplanmalıdır. Ürün başına 12 inci ve 100 ürün için teorik ihtiyaç 1200, 25 inci ve 100 ürün için 2500 parçadır. Numune, fire ve servis stoğu ayrıca eklenmelidir. 1250 adetlik paket hesabında küsuratlı ihtiyacı aşağı yuvarlamak üretimin yarıda kalmasına neden olabilir. Ton sürekliliği isteniyorsa güvenlik payı sipariş başında planlanmalıdır.
Satın alma belgesinde yalnız “krem inci” değil; INC0004CRM, 4 mm, Krem, akrilik gövde, paslanmaz çivi ve 1250 adet/paket bilgileri birlikte kullanılmalıdır. Model kodu tekrar siparişlerde ana referans olmalıdır. Gerçek fire oranı kaydedilirse sonraki siparişler teorik değil gerçek tüketime göre planlanabilir. Büyük üretimlerde lot sürekliliği, servis stoğu ve numune süresi satın alma aşamasında düşünülmelidir.
Üretim başlamadan kalıp uyumu, üst-alt yön, pres merkezleme, tabla yüksekliği, çivi yönü, kumaş kat sayısı ve basınç onaylı numuneye göre doğrulanmalıdır. İlk ürünün ön ve arka yüzü incelenmeden seri üretime geçilmemelidir. Kalıp yuvasında lif, yağ veya sert kir bulunmamalıdır. Operatör veya vardiya değişiminde ilk parça referans numuneyle karşılaştırılmalıdır. Ayarların kaydedilmesi tekrar üretimde kurulum süresini kısaltır.
Kol altı, oturma bölgesi, kemer altı, çanta sapı, ayakkabı bükülme hattı ve yüksek sürtünme bölgeleri daha fazla mekanik yük taşır. 4 mm inci küçük olsa da çok yoğun desen yüzeyi sertleştirebilir. Giyilebilir ürünler gerçek hareketlerle prova edilmelidir. Çantada arka çivi kapanması astar kapanmadan önce planlanmalıdır. Yerleşim yalnız ön görünüşe göre değil, ten teması, sürtünme ve bakım koşullarına göre de değerlendirilmelidir.
4 mm çap yıldız, çiçek, monogram, dalga, kontur ve geometrik gridlerde ayrıntılı çalışma imkânı verir. Merkez aralığı tutarlı olmalıdır. Büyük panelde uygulamayı ana referanslardan başlayarak bölümlere ayırmak birikimli hizalama hatasını azaltır. Hareketli bölgelerde desen yoğunluğu düşürülebilir. Krem rengin koyu kumaşta oluşturduğu kontrast küçük hizalama farklarını daha görünür hale getirebilir; bu nedenle şablon kalitesi önemlidir.
Mekanik çakma inci sistemi elde dikişten farklı bir iş akışına sahiptir. Presleme tekrar süresini azaltabilir; ancak gerçek maliyet hesabında kalıp kurulumu, şablon, numune, operatör süresi, ara kalite kontrol ve olası yeniden işleme de yer almalıdır. 1250 adetlik paket parti bazlı malzeme hesabını kolaylaştırır. Tekrar modellerinde kayıtlı pres ayarı ve hazır şablon kurulum süresini kısaltabilir. Kısa özel üretimlerde hazırlık süresinin ürün başına payı daha yüksek olabilir.
Yanlış kalıp, aşırı basınç, hatalı işaretleme ve karışmış renkler kullanılabilir parçaları fireye dönüştürebilir. Küçük parçalar için kenarlı çalışma tepsileri kullanılmalıdır. Operatör masasında yalnız mevcut üretimin modeli bulunmalıdır. Hatalı inciyi sökmek kumaşı bozabileceği için önleyici kontrol onarımdan daha ekonomiktir. Fire nedenleri kaydedilirse sonraki üretimde güvenlik payı daha gerçekçi belirlenebilir.
Sipariş öncesinde 4 mm ölçü, Krem renk ve 1250 adetlik paket yapısının projeye uygunluğu doğrulanmalıdır. Atölyede fiziksel olarak uyumlu kalıp ve pres/el aparatı bulunmalıdır. Kumaşın kalınlığı, esnekliği ve arka yüz erişimi kontrol edilmelidir. İlk kullanımda numune süresi ayrılmalıdır. Kritik renk eşleştirmesinde gerçek inci kumaş ve diğer aksesuarlarla yan yana değerlendirilmelidir. Büyük üretimde aynı lot ve küçük servis stoğu planlamak faydalıdır.
Fotoğraf seçim için yararlıdır ancak 4 mm ölçü ve Krem renk yalnız ekrandan değerlendirilmemelidir. Gerçek ölçü cetvelle veya fiziksel numuneyle görülmelidir. Krem ton farklı ekranlarda sarımsı, beyaza yakın veya daha sıcak algılanabilir. Kamera beyaz ayarı ve çevredeki renk yansımaları tonu değiştirir. Kurumsal koleksiyonlarda numune kartına gerçek inci eklemek dijital renk adından daha güvenilir bir referans sağlar.
Parça yönü, kalıp temizliği, baskı sırası, numune kontrol noktaları ve hata kriterleri açıkça tanımlanmalıdır. Onaylı INC0004CRM örneği çalışma alanında tutulmalıdır. Yeni operatör seri üretime geçmeden kısa bir deneme serisi hazırlamalıdır. Böylece parça yerleştirme, pres hissi ve şablon kullanımı üretim malı üzerinde öğrenilmez. Standart iş talimatı hız kadar kalite tutarlılığı için de önemlidir.
Üretim tamamlandığında küçük bir INC0004CRM servis stoğu ayırmak ileride onarım veya eşleme ihtiyacında yararlı olabilir. Aynı ölçü ve tonu aylar sonra bulmak her zaman mümkün olmayabilir. Servis stoğu model kodu, tarih ve mümkünse lot bilgisiyle saklanmalıdır. Farklı çaplar aynı kutuda karıştırılmamalıdır. Hatalı inciyi eski kumaştan sökmek de hasar oluşturabileceğinden tamir yöntemi önce görünmeyen alanda denenmelidir.
Teknik föyde aksesuar yalnız “krem inci” olarak yazılmamalıdır. INC0004CRM; 4 mm, Krem, akrilik gövde, paslanmaz çivi ve 1250 adet/paket bilgileriyle tanımlanmalıdır. Böylece satın alma, kalite ve üretim ekipleri aynı ürünü referans alır. Reçeteye onaylı kalıp kodu veya açıklamasının eklenmesi tekrar üretimlerde kurulum süresini azaltabilir ve yanlış kalıp kullanımını önleyebilir.
İnci gövdesi akrilik, montaj çivisi paslanmazdır. Doğal inci değildir.
1250 adet/paket olarak satılır ve inci ile çivi takım halinde değerlendirilir.
4 mm inci ve bu çivi geometrisiyle fiziksel olarak uyumlu kalıp gerekir.
Denim, dokuma, gabardin, keçe ve uygun trikolarda değerlendirilebilir; her kumaşta numune yapılmalıdır.
Yumuşak, romantik ve doğal inci etkisine yakın bir görünüm verir; ışık ve kumaşa göre algı değişebilir.
Bakım performansı kumaş ve montaj kalitesine bağlıdır; bitmiş ürün test edilmelidir.
Seri üretimde doğru sonuç proses disiplinine bağlıdır. Kumaş lotu, kat sayısı, tela, dikiş bölgesi ve pres ayarı değiştikçe montaj davranışı değişebilir. INC0004CRM uygulamasında onaylı numune, şablon, kalıp ve baskı ayarı birlikte referans alınmalıdır. Ara kontrollerde yüzey izi, çivi kapanması, desen hizası ve gevşeklik incelenmelidir. Hatalı parçaların nedenini kaydetmek sonraki üretimde fireyi azaltır.
Seri üretimde doğru sonuç proses disiplinine bağlıdır. Kumaş lotu, kat sayısı, tela, dikiş bölgesi ve pres ayarı değiştikçe montaj davranışı değişebilir. INC0004CRM uygulamasında onaylı numune, şablon, kalıp ve baskı ayarı birlikte referans alınmalıdır. Ara kontrollerde yüzey izi, çivi kapanması, desen hizası ve gevşeklik incelenmelidir. Hatalı parçaların nedenini kaydetmek sonraki üretimde fireyi azaltır.
Seri üretimde doğru sonuç proses disiplinine bağlıdır. Kumaş lotu, kat sayısı, tela, dikiş bölgesi ve pres ayarı değiştikçe montaj davranışı değişebilir. INC0004CRM uygulamasında onaylı numune, şablon, kalıp ve baskı ayarı birlikte referans alınmalıdır. Ara kontrollerde yüzey izi, çivi kapanması, desen hizası ve gevşeklik incelenmelidir. Hatalı parçaların nedenini kaydetmek sonraki üretimde fireyi azaltır.
Seri üretimde doğru sonuç proses disiplinine bağlıdır. Kumaş lotu, kat sayısı, tela, dikiş bölgesi ve pres ayarı değiştikçe montaj davranışı değişebilir. INC0004CRM uygulamasında onaylı numune, şablon, kalıp ve baskı ayarı birlikte referans alınmalıdır. Ara kontrollerde yüzey izi, çivi kapanması, desen hizası ve gevşeklik incelenmelidir. Hatalı parçaların nedenini kaydetmek sonraki üretimde fireyi azaltır.
Seri üretimde doğru sonuç proses disiplinine bağlıdır. Kumaş lotu, kat sayısı, tela, dikiş bölgesi ve pres ayarı değiştikçe montaj davranışı değişebilir. INC0004CRM uygulamasında onaylı numune, şablon, kalıp ve baskı ayarı birlikte referans alınmalıdır. Ara kontrollerde yüzey izi, çivi kapanması, desen hizası ve gevşeklik incelenmelidir. Hatalı parçaların nedenini kaydetmek sonraki üretimde fireyi azaltır.
Seri üretimde doğru sonuç proses disiplinine bağlıdır. Kumaş lotu, kat sayısı, tela, dikiş bölgesi ve pres ayarı değiştikçe montaj davranışı değişebilir. INC0004CRM uygulamasında onaylı numune, şablon, kalıp ve baskı ayarı birlikte referans alınmalıdır. Ara kontrollerde yüzey izi, çivi kapanması, desen hizası ve gevşeklik incelenmelidir. Hatalı parçaların nedenini kaydetmek sonraki üretimde fireyi azaltır.
Seri üretimde doğru sonuç proses disiplinine bağlıdır. Kumaş lotu, kat sayısı, tela, dikiş bölgesi ve pres ayarı değiştikçe montaj davranışı değişebilir. INC0004CRM uygulamasında onaylı numune, şablon, kalıp ve baskı ayarı birlikte referans alınmalıdır. Ara kontrollerde yüzey izi, çivi kapanması, desen hizası ve gevşeklik incelenmelidir. Hatalı parçaların nedenini kaydetmek sonraki üretimde fireyi azaltır.
| Ürün Bilgisi | |
| Ürün Türü | Çakma İnci |
| Ölçüler | |
| Ölçüler mm / Boy | 4 mm |
| Uygulama | |
| Montaj Şekli | Ürün Sayfasında belirtilen montaj aparatıyla montaj yapılır. |
| Malzeme | |
| Malzeme | Akrelik |
| Satış Şekli | |
| Paket | 1250 adet / Paket ve katları şeklinde satılmaktadır . |
E-Düğme, firmaların ve markaların ihtiyaçlarına uygun özel aksesuarlar üretir. Ölçü, şekil, renk ve uygulama detayları; fiziki numune, teknik çizim veya müşteri taleplerine göre özel olarak planlanabilir.
Markanıza özel logo, yazı, renk ve yüzey uygulamalarıyla hazırlanan ürünler; hem estetik hem de işlevsel ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunar.
Logolu elcik, özel form ve farklı kaplama seçenekleriyle markanıza özel fermuar aksesuarları üretmekteyiz.
Hem montajlı hem de dikilebilir seçeneklerde, logolu ve markanıza özel çıtçıt düğme üretimi gerçekleştirmekteyiz.



Ayaklı ve dikme düğme gruplarında, markanıza özel logo, desen ve yüzey uygulamalarıyla üretim yapılabilmektedir.
Zamak ve pirinç malzemeden, logolu ve markanıza özel kot düğmesi üretimi sunmaktayız.



Firmalara özel markalı, logolu ve farklı kaplama seçeneklerine sahip perçin üretimleri gerçekleştirmekteyiz.
Farklı ölçü, renk ve yüzey seçenekleriyle, markanıza özel kuşgözü ve gromet üretimi yapılabilmektedir.


Sütyen, kemer ve farklı kullanım alanlarına yönelik, markanıza özel ölçü ve tasarımlarda toka üretimi sunuyoruz.
Tekstil aksesuar gruplarında, markanızın tasarım diline uygun özel üretim çözümleri sağlamaktayız.
Giysi, takı ve aksesuar grupları için logolu, yazılı ve markanıza özel etiket, şerit ve aplik üretimi yapmaktayız.
Üretim öncesinde, talebe bağlı olarak onay sürecine yardımcı olacak elektronik modeller ve örnek çalışmalar sunulmaktadır. Üretim ve teslim süreleri, ürün grubuna ve uygulama detaylarına bağlı olarak planlanmaktadır.
Ürün malzemeleri, ölçüler ve uygulama detaylarını gösteren örnek çizim çalışmaları hazırlanabilmektedir.

Sipariş sürecinizin sorunsuz ve şeffaf bir şekilde ilerlemesi adına, bazı önemli bilgileri bilgilerinize sunmak isteriz.
Ürünlerimizde belirtilen fiyatlar, standart seçeneklerde sunulan renkler için geçerlidir. Standart renkler dışında talep edilen farklı renkler, mine uygulamaları, taş detayları veya benzeri özel çalışmalar ürün fiyatına ek olarak ücretlendirilmektedir.
Oluşacak fiyat farkı, tercih edilen uygulamanın malzeme ve işçilik özelliklerine göre belirlenmektedir.
Sunulan tüm fiyatlar, ürün sayfasında belirtilen satış birimi esas alınarak geçerlidir. Bu birimler ürün bazında paket, gross, metre veya adet olarak değişebilmektedir.
Perakende satışlarda, paketli ürünlerde pakette belirtilen renk gönderilmektedir. Ürün sayfasında minimum sipariş adedi belirtilen ürünlerde ise, müşterinin satın aldığı renk ancak sayfada belirtilen minimum adetlerde verilen siparişlerde gönderilmektedir. Ürün sayfasında belirtilen minimum sipariş adedinin altında verilen renk taleplerinde, gönderimler stokta mevcut renkler arasından yapılmaktadır.
Siparişinizde renk ve adet detaylarının netleştirilmesi gereken durumlarda, ekibimiz sizinle telefon veya diğer iletişim kanalları aracılığıyla hızlıca iletişime geçecektir.
Talep ettiğiniz özel renk uygulamasıyla üretim planlanabilir; ürünler ortalama 3–4 iş günü içinde gönderime hazırlanır. Bu süre ürün çeşidine ve uygulanacak işlemlere göre değişebilir.
Bu adet ve üzerindeki alımlarda firmanıza özel fiyat teklifleri sunmaktan memnuniyet duyarız.
Standart renkler dışında tercih ettiğiniz renkler, özel kaplama, mine, taş ve cam taşlı ürünler için Özel Kaplama Renkleri sekmesini inceleyebilir veya bizimle doğrudan iletişime geçebilirsiniz.
Ürün görselleri, ışık, ekran ayarları ve çekim koşullarına bağlı olarak gerçek ürün ile küçük ton farklılıkları gösterebilir.
Siparişlerinizi özenle hazırlıyor, güvenilir kargo firmalarıyla adresinize ulaştırıyoruz. Sipariş sırasında tahmini teslimat süresini ve kargo ücretini görebilirsiniz.
Saat 15:00’e kadar verilen uygun siparişler aynı gün kargoya teslim edilir.
Gönderimler HepsiJet ve Yurtiçi Kargo ile gerçekleştirilir.
İade şartlarına uygun ürünleri teslimattan sonraki 15 gün içinde iade edebilirsiniz.
Teslimat adresinize uygun HepsiJet ve Yurtiçi Kargo seçenekleri sipariş aşamasında otomatik olarak gösterilir.
Kargo ücreti; teslimat adresi, paket ağırlığı ve seçilen taşıyıcıya göre hesaplanır. Ödeyeceğiniz tutarı siparişi tamamlamadan önce görebilirsiniz.
Satın aldığınız ürünü, iade şartlarına uygun olması koşuluyla, teslim aldığınız günü takip eden 15 gün içinde iade edebilirsiniz.
E-Düğme ürünlerini dünya genelindeki bireysel ve kurumsal müşterilerimize uluslararası taşıma seçenekleriyle ulaştırıyoruz.
Ürün fiyatları TRY, USD ve EUR cinsinden görüntülenebilir.
Gönderimler AFS Kargo, DHL ve FedEx seçenekleriyle yapılır.
Siparişiniz kargoya verildiğinde takip numarası tarafınıza iletilir.
Uluslararası siparişlerde kredi kartı ile ödeme kabul edilmektedir. Ödeme hesabımıza ulaşmadan ve sipariş faturası oluşturulmadan gönderim işlemi başlatılamaz.
Nakliye ücreti; teslimat ülkesi, seçilen kargo firması, paket ağırlığı ve paket ölçülerine göre hesaplanır.
Toplam kargo maliyeti ödeme aşamasında, siparişinizi onaylamadan önce gösterilir.
Uluslararası gönderimlerde AFS Kargo, DHL ve FedEx kullanılmaktadır. Adresinize ve sipariş özelliklerine uygun seçenekler ödeme aşamasında gösterilir.
Kurumsal veya yüksek adetli siparişleriniz için Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek farklı gönderim seçenekleri talep edebilirsiniz.
Alıcı ülkede gümrük vergisi, ithalat vergisi, işlem harcı veya farklı ek masraflar uygulanabilir.
Bu masraflar ülkeye göre değiştiği için sistemimiz tarafından önceden hesaplanamamaktadır.
Alıcı ülkede oluşabilecek gümrük vergileri, ithalat vergileri, ardiye ücretleri, harçlar ve diğer masraflar müşterinin sorumluluğundadır.
Gümrük vergileri, ithalat masrafları veya alıcının gümrük işlemlerini tamamlamaması nedeniyle iade, iptal ya da ücret iadesi kabul edilmemektedir.
Ürün, ölçü ve adet konusunda hızlıca yardımcı olalım.