Fermuarlar
Logolu elcik, özel form ve farklı kaplama seçenekleriyle markanıza özel fermuar aksesuarları üretmekteyiz.
4 mm Gold (Altın) akrilik çakma inci. 1250 adet/paket içinde inci ve paslanmaz montaj çivisi takım halinde sunulur. İnce ve detaylı dekoratif etki için uyumlu kalıp ve pres/el aparatıyla uygulanır. Model: INC0004GLD.
4 mm Gold (Altın) Akrilik Çakma İnci 1250 Adet/Paket INC0004GLD için ayrıntılı ürün, montaj, seçim ve üretim rehberidir.
INC0004GLD, 4 mm çapında, akrilik gövdeli ve Gold (Altın) görünümlü mekanik montajlı dekoratif çakma inci modelidir. Görünen inci gövdesi akriliktir; montajda kullanılan çivi paslanmazdır ve paket içinde inci ile çivi takım halinde değerlendirilir. Ürün doğal inci değildir. Giyim, abiye, gelinlik, triko, gömlek, denim, çanta, ayakkabı ve aksesuar projelerinde doğru kalıp ve uygun pres sistemiyle kullanılabilir. 4 mm ölçü küçük, kontrollü ve detaylı bir inci etkisi oluşturur. Gold (Altın) yüzey ise tasarıma sıcak, parlak, lüks ve dekoratif bir karakter verir. Bu ürün özellikle yoğun motif, ince bordür ve küçük dekoratif noktalar oluşturmak isteyen kullanıcılar için uygundur.
4 mm çap, küçük ve kontrollü bir dekoratif görünüm sağlar. İnce bordürler, monogramlar, çiçek motifleri, yaka ve manşet çevreleri, cep kenarları ve sık noktalı desenlerde daha fazla yerleşim esnekliği sunar. Küçük çap sayesinde aynı yüzeyde 6 veya 8 mm incilere göre daha fazla nokta kullanılabilir. Bununla birlikte çok sık yerleşim kumaşın doğal esnemesini azaltabilir. Bu nedenle gerçek kumaş üzerinde merkez aralığı testi yapılmalıdır. Tasarım dijital hazırlanıyorsa inciler sembolik nokta yerine gerçek 4 mm ölçüyle çizilmelidir. Böylece motifin gerçek yoğunluğu, kontur geçişi ve kumaş üzerindeki kapladığı alan daha doğru değerlendirilir.
Gold (Altın) yüzey sıcak, parlak ve dikkat çekici bir aksesuar etkisi oluşturur. Siyah ve lacivert kumaşlarda güçlü kontrast, krem ve bej tonlarda daha yumuşak ve lüks bir birliktelik, bordo ve zümrüt gibi doygun renklerde ise belirgin dekoratif vurgu yaratabilir. Rengin gerçek görünümü ışığa, kumaş yüzeyine, ekran ayarına ve fotoğraf çekimine göre değişebilir. Parlak kumaşta inci daha sakin, mat kumaşta daha yansıtıcı algılanabilir. Koleksiyonda gold fermuar, toka, zincir veya düğme varsa yalnız renk adına güvenmek yerine gerçek parçaları aynı kumaş üzerinde karşılaştırmak gerekir. Farklı üretim partilerinde küçük ton değişimleri olabileceğinden kritik projelerde fiziksel numune onayı önerilir.
İnci gövdesinin akrilik olması parçanın düşük ağırlıklı kalmasına yardımcı olur. Bu özellik özellikle sık desenlerde veya hafif kumaşlarda avantaj sağlayabilir; ancak toplam yük kullanılan inci adedine göre değişir. Montaj çivisi paslanmazdır ve akrilik gövdeyle birlikte çalışır. “Paslanmaz” ifadesi yalnız çivinin malzeme bilgisidir; ürünün tamamı metal değildir. Presleme sırasında gereğinden fazla kuvvet akrilik yüzeyde iz, ezilme veya çatlamaya neden olabilir. Yetersiz baskı ise gevşek bağlantı oluşturabilir. Bu nedenle optimum kuvvet, gerçek kumaş, gerçek kalıp ve gerçek kat sayısı üzerinde numune ile belirlenmelidir.
INC0004GLD 1250 adet/paket olarak sunulur. İnci gövdesi ile uyumlu paslanmaz montaj çivileri takım halinde düşünülmelidir. Üretim hesabı yapılırken yalnız bitmiş ürün başına tüketim değil, numune, pres ayarı, hatalı baskı, yere düşen parçalar ve servis/yedek ihtiyacı da hesaba katılmalıdır. Ürün başına 10 inci kullanılıyorsa teorik olarak bir paket yaklaşık 125 ürüne, 20 inci kullanılıyorsa yaklaşık 62 ürüne yeter. Bu hesap fire içermez. Büyük üretimde renk sürekliliği önemliyse yeterli miktarı aynı tedarik partisinden planlamak faydalıdır. Açılmış paketler ölçü, renk ve model koduyla etiketlenmelidir.
Nominal 4 mm ölçü tek başına kalıp uyumunu garanti etmez. Kalıbın inci gövdesini doğru noktadan desteklemesi, çiviyi merkezde yönlendirmesi ve kullanılan pres veya el aparatına mekanik olarak bağlanabilmesi gerekir. Yanlış yuva inci yüzeyini çizebilir, eğik oturmaya veya çatlamaya neden olabilir. Seri üretim öncesinde birkaç gerçek parça ile kalıp denemesi yapılmalıdır. Ön yüz, arka yüz, çivi kapanması, kumaş deformasyonu ve inci hareketi birlikte kontrol edilmelidir. Kalıp yüzeyi temiz tutulmalı, lif veya metal talaşı gibi yabancı maddeler her vardiya öncesi kontrol edilmelidir.
Ürün, doğru kalıp takılabilen uygun pres veya el aparatıyla uygulanabilir. Manuel tulumba presi numune ve küçük/orta adetli işlerde pratik olabilir. Daha yüksek adetlerde mekanik veya pnömatik pres, operatör kuvvet farkını azaltmaya yardımcı olabilir. Önemli olan makinenin adı değil, kalıbın merkezde ve kontrollü basınçla çalışmasıdır. İlk ayar yüksek basınçtan başlanarak yapılmamalıdır. Düşük kuvvetten kontrollü biçimde artırmak daha güvenlidir. Kumaş kat sayısı, tela, dikiş bölgesi veya yüzey kalınlığı değiştiğinde ayar yeniden test edilmelidir.
Önce tasarım üzerindeki inci merkezlerini gerçek ölçüyle işaretleyin. Kumaşı düz ve gerilimsiz biçimde pres tablasına yerleştirin. İnci gövdesini ön yüzde, paslanmaz çiviyi arka yüzde aynı merkez hattına getirin. Kalıp parçaları inci ve çiviyi doğru biçimde kavradığında kontrollü baskı uygulayın. İlk numuneyi çıkarıp ön yüzde çizik, çatlak, eğiklik; arka yüzde çivi kapanması ve keskin çıkıntı açısından inceleyin. İnci elle hafifçe kontrol edildiğinde gereksiz sallanma göstermemelidir. Çok noktalı desenlerde önce ana referansları, sonra ara noktaları uygulamak hizalama hatasını azaltabilir.
Denim, gabardin, keçe ve stabil dokumalar çoğu zaman daha kontrollü bir montaj yüzeyi sunar. Şifon, tül, ince saten, gevşek örgü ve yüksek esnekliğe sahip kumaşlar daha dikkatli test edilmelidir. İnce kumaşta delik çevresinde çekme veya yırtılma, çok kalın yüzeyde ise çivinin yeterli erişimi sağlayamaması riski vardır. Her yeni kumaşta aynı pres ayarını kullanmak doğru değildir. Üretimden önce gerçek kumaşın artan parçasında birkaç numune yapılmalı; bükülme, esneme ve gerekiyorsa bakım işlemi sonrası davranış da değerlendirilmelidir.
Şifon, organze, tül ve ince saten gibi yüzeylerde 4 mm incinin küçük çapı avantaj sağlayabilir; ancak yoğun desen oluşturulduğunda toplam sertlik artabilir. Önce düşük yoğunlukta numune hazırlayın. Kumaşta iplik kaçması, büzülme, dalgalanma veya arka yüzde rahatsızlık oluşup oluşmadığını inceleyin. Gerekirse destek katmanı kullanılabilir, fakat destek eklendiğinde toplam kalınlık değişeceği için çivi erişimi ve pres ayarı yeniden test edilmelidir. Astar veya ikinci kat kapanmadan önce montaj yapılması gereken projelerde üretim sırası baştan planlanmalıdır.
Denim, çok katlı dokuma, kapitone veya suni deri destekli yüzeylerde en önemli konu toplam kalınlıktır. Tek kat kumaşta doğru çalışan ayar cep köşesi, katlı dikiş veya kemer köprüsü üzerinde aynı sonucu vermeyebilir. Çiviyi zorlayarak eğmek yerine kalıp, çivi erişimi ve kat kalınlığı birlikte kontrol edilmelidir. Gold yüzey denim üzerinde sıcak ve kontrastlı bir görünüm verebilir. Sürekli sürtünme gören diz, oturma bölgesi, çanta tabanı veya ayakkabı bükülme hattı gibi alanlar için ilave kullanım testi yapılmalıdır.
Gold 4 mm çakma inci, gelinlik ve abiyede klasik inci görünümünden daha parlak ve lüks bir yorum yaratabilir. Korsaj, omuz, manşet, yaka, dantel motifleri ve ince bordürlerde kullanılabilir. Küçük çapı sayesinde sık fakat kontrollü desenler oluşturmak mümkündür. Geniş bir alan yoğun biçimde kaplanacaksa kumaşın dökümü, esnekliği ve toplam aksesuar ağırlığı değerlendirilmelidir. Sahne veya etkinlik ışığı gold yüzeyi farklı gösterebilir; numune mümkünse gerçek kullanım ışığına yakın koşullarda incelenmelidir. Astar kapanmadan önce arka yüz erişimi gerekip gerekmediği de üretim planında dikkate alınmalıdır.
Bu ürün yalnız özel gün giysileri için değildir. Gömlek yakası, manşet, triko omuzu, sweatshirt paneli, ceket cebi ve dekoratif şeritlerde günlük moda dili oluşturabilir. 4 mm ölçü çok büyük bir kabarıklık yaratmadan yüzeye küçük parlak noktalar ekler. Triko ve örme kumaşlarda ilmek yapısı nedeniyle çivinin geçişi dokuma kumaştan farklı davranabilir; ilmek kaçması, esneme kaybı ve deformasyon için numune testi yapılmalıdır. Tenle temas eden alanlarda arka yüz rahatlığı ayrıca kontrol edilmelidir.
Çanta ve ayakkabıda keçe, sünger, tela, suni deri veya kapitone gibi katmanlar bulunabilir. Toplam kalınlık ölçülmeli ve numunede gerçek yapı kullanılmalıdır. Çivinin arka yüzde keskin çıkıntı bırakmaması gerekir. Çantalarda sap, taban ve köşe gibi yüksek sürtünmeli alanlar yerine dekoratif paneller daha uygun olabilir. Ayakkabıda bükülme ve sürtünme daha yüksek olduğu için kullanım simülasyonu yapılmalıdır. Bu ürün yapışkanlı düz taban inci değildir; mekanik çivi ve kalıp sistemiyle çalışır.
Başarılı sonuç için yerleşim planı önemlidir. Dijital çizimde incileri gerçek 4 mm çapla göstermek, sembolik nokta kullanmaktan daha doğrudur. Düz bordürlerde cetvel ve sabit şablon, kavislerde esnek kılavuz veya gerçek ölçülü baskı kullanılabilir. Simetrik parçalarda aynı başlangıç referansları kullanılmalıdır. Çok dar köşelerde merkezler çakışıyorsa deseni büyütmek veya bazı noktaları çıkarmak gerekir. Hareketli vücut bölgelerinde çok yoğun motif kumaş esnekliğini azaltabilir.
Gold renk farklı aksesuar gruplarında aynı isimle anılsa da ton ve parlaklık üreticiye göre değişebilir. Fermuar dişi, sürgü, çıtçıt, kuşgözü, toka, zincir veya logo ile birlikte kullanılacaksa gerçek parçalar aynı kumaş üzerinde karşılaştırılmalıdır. Mat kumaş gold yüzeyi daha parlak, saten kumaş daha sakin gösterebilir. E-ticaret çekimlerinde ön, yan ve yakın plan görseller kullanmak renk algısını güçlendirir. Büyük üretimde mümkünse aynı lot üzerinden çalışmak ton sürekliliğini destekler.
İnci ve çivi beslemesi, kalıp temizliği, onaylı numune, şablon ve ara kalite kontrol birlikte planlanmalıdır. Ana paketi tamamen açmak yerine vardiya ihtiyacı kadar parçayı küçük etiketli kaplara almak sayım kaybını azaltabilir. Kap üzerinde model, ölçü ve renk bilgisi bulunmalıdır. İlk ürün onaylandıktan sonra pres ayarı ve kumaş kat sayısı kaydedilmelidir. Belirli aralıklarla üretimden örnek çekilerek merkezleme, yüzey izi, çivi kapanması ve desen hizası kontrol edilmelidir.
İnci merkezde mi, yüzeyde çizik veya çatlak var mı, desen kaymış mı ve renk karışmış mı kontrol edilmelidir. Arka yüzde çivinin güvenli kapanıp kapanmadığı ve keskin çıkıntı bırakıp bırakmadığı incelenmelidir. Seçilen parçalar hafifçe hareket ettirilerek gevşeklik kontrolü yapılmalıdır. Sorun varsa basıncı artırmadan önce kalıp merkezini, çivi yönünü ve kumaş kalınlığını değerlendirin. Gold yüzey çizikleri açılı ışıkta daha belirgin gösterebilir.
Pres anında sağlam görünmek nihai kullanım ömrünü garanti etmez. Bitmiş ürün yıkanacak, kuru temizlenecek, ütülenecek veya yoğun sürtünmeye maruz kalacaksa gerçek bakım koşullarında numune testi yapılmalıdır. Akrilik inci üzerine doğrudan yüksek ısıda ütü uygulanmamalıdır. Bakım etiketi yalnız kumaşa göre değil, tüm aksesuarları dikkate alarak hazırlanmalıdır. Her proje için tek bir evrensel yıkama garantisi vermek doğru değildir; performans kumaş, montaj ve bakım yönteminin birleşimine bağlıdır.
4 mm inci küçük ve detaylı, 6 mm daha belirgin, 8 mm ise güçlü ve hacimli bir vurgu oluşturur. 4 mm ürünler daha fazla noktayla daha yumuşak konturlar oluşturabilir. Büyük çaplar daha az adetle daha güçlü görsel etki verir. Ölçü büyüdükçe desen yoğunluğu, kalıp gereksinimi ve kumaş davranışı da değişir. Kararsız kalındığında üç ölçüyü gerçek kumaş üzerinde karşılaştırmak en güvenilir seçim yöntemidir.
Küçük dekoratif parçalar çocuk ve bebek ürünlerinde ayrıca güvenlik değerlendirmesi gerektirir. Kopma riski, yaş grubu, kullanım şekli ve hedef pazardaki mevzuat üretici tarafından değerlendirilmelidir. Gerekli ürün kategorilerinde çekme veya tutunma testleri yapılmalıdır. İnce kumaşlarda arka yüzün tenle temasında rahatsızlık oluşup oluşmadığı kontrol edilmelidir. Ürün açıklaması mevzuat testi veya sertifikasyonun yerini almaz.
Katalog bilgileri ölçü, renk, malzeme ve paket yapısını açıklar; fakat kumaş, tela, kat sayısı, kalıp ve makine kombinasyonunu tamamen temsil edemez. Bu nedenle fiziksel numune üretim kararının temel parçasıdır. Numune gerçek kumaş ve gerçek kat yapısıyla hazırlanmalıdır. Renk farklı ışıklarda incelenmeli, bölge bükülmeli ve gerekiyorsa bakım testinden geçirilmelidir. Onaylı numune seri boyunca referans saklanmalıdır.
Uyumsuz kalıp kullanmak, test yapmadan yüksek baskı uygulamak, çiviyi merkezden kaçık yerleştirmek, uzun sıraları ölçüsüz serbest elle yapmak ve farklı ölçüleri aynı kapta karıştırmak en yaygın hatalardandır. Kirli kalıp yüzeyi de art arda birçok parçayı çizebilir. Bu sorunların çoğu doğru kalıp, temiz çalışma alanı, şablon, numune ve net iş talimatıyla önlenir.
İnci gevşekse önce doğru çivi, kumaş kalınlığı ve kalıp merkezini kontrol edin. Eğik duruyorsa üst ve alt kalıp eksenini ve çivi giriş açısını inceleyin. Dairesel iz oluşuyorsa kalıp yuvası veya basınç hatalı olabilir. Kumaş büzülüyorsa desen yoğunluğu veya destek ihtiyacı değerlendirilmelidir. Çivi arka yüzde keskin kalıyorsa montaj tamamlanmamış veya kat kalınlığı uyumsuz olabilir. Bir defada tek değişkeni değiştirerek teşhis yapmak daha sağlıklıdır.
İnci ve çiviler temiz, kuru ve etiketli kaplarda saklanmalıdır. 4, 6 ve 8 mm ürünler karıştırılmamalıdır. Açılmış paketlerde model, renk ve ölçü bilgisi korunmalıdır. Ağır kutular akrilik inci kaplarının üzerine konulmamalıdır. İnci ve çivi adetlerinin büyük ölçüde dengeli ilerlemesi beklenir; belirgin fark varsa üretimde parça kaybı araştırılabilir. Tekrar üretimler için küçük servis stoğu ayırmak faydalıdır.
Tüketim onaylı nihai desen üzerinden hesaplanmalıdır. Ürün başına 12 inci ve 100 ürün için teorik ihtiyaç 1200, ürün başına 25 inci ve 100 ürün için 2500 parçadır. Numune, fire ve servis stoğu bu sayılara ayrıca eklenmelidir. Paket hesabında küsuratlı ihtiyacı aşağı yuvarlamak üretimin yarıda kalmasına neden olabilir. Aynı renk lotunu korumak istiyorsanız güvenlik payını sipariş başında planlayın.
Satın alma belgesinde yalnız “4 mm gold inci” yerine INC0004GLD, 4 mm, Gold (Altın), akrilik gövde, paslanmaz çivi ve 1250 adet/paket bilgilerini birlikte yazmak yanlış ürün riskini azaltır. Tekrar siparişlerde model kodu ana referans olmalıdır. Gerçek fire oranı kaydediliyorsa sonraki siparişler teorik değil gerçek tüketime göre planlanabilir. Büyük siparişlerde lot sürekliliği ve yedek stok ihtiyacı baştan düşünülmelidir.
Üretim başlamadan kalıbın 4 mm inci formuna fiziksel uyumu, üst-alt yönü, pres merkezlemesi, tabla yüksekliği, çivi yönü, kumaş kat sayısı ve basınç kontrol edilmelidir. İlk baskının iki yüzü incelenmeden seri üretime geçilmemelidir. Kalıp yuvasında lif, yağ veya metal talaşı bulunmamalıdır. Operatör değişiminde ilk ürün onaylı numuneyle karşılaştırılmalıdır. Ayar değişikliklerini kayıt altına almak tekrar üretimde zaman kazandırır.
Kol altı, oturma bölgesi, kemer altı, çanta sapı, ayakkabı bükülme hattı ve yoğun sürtünme alanları mekanik açıdan daha zor bölgelerdir. 4 mm inci küçük olsa da yoğun yerleşim yüzeyi sertleştirebilir. Giyilebilir ürünlerde gerçek hareketlerle prova yapılmalıdır. Çantada arka çivi kapanması astar kapatılmadan önce planlanmalıdır. Yerleşim yalnız ön görünüşe göre değil, ten teması, sürtünme ve bakım süreçlerine göre de değerlendirilmelidir.
4 mm çap yıldız, çiçek, monogram, dalga, kontur ve geometrik grid gibi yoğun desenler için uygundur. Merkez aralığının tutarlı olması profesyonel görünüm için önemlidir. Büyük panellerde uygulamayı merkez referanslarından başlayarak bölümlere ayırmak birikimli hizalama hatasını azaltır. Hareketli alanlarda desen yoğunluğu düşürülebilir. Gold rengin yüksek kontrast oluşturduğu kumaşlarda küçük hizalama farkları daha görünür olabileceğinden şablon kalitesi önemlidir.
Mekanik montaj elde dikişe göre farklı bir üretim akışı sunar. Presleme tekrar süresini azaltabilir; fakat gerçek maliyet hesabına kalıp kurulumu, şablon hazırlığı, numune, operatör süresi, kalite kontrol ve olası yeniden işleme de dahil edilmelidir. 1250 adetlik paket malzeme maliyetini parti bazında hesaplamayı kolaylaştırır. Tekrarlanan modellerde kayıtlı pres ayarı ve hazır şablon kurulum süresini kısaltabilir.
Yanlış kalıp, yüksek basınç, hatalı işaretleme ve karışmış renkler kullanılabilir parçaları fireye dönüştürebilir. Küçük parçaların yere düşmesini azaltmak için kenarlı çalışma tepsileri kullanılmalıdır. Operatör masasında yalnız o üretimde kullanılacak model bulunmalıdır. Hatalı montajı sökmek kumaşı bozabileceği için önleyici kontrol genellikle onarımdan daha ekonomiktir. Büyük üretimde fire nedeni kaydedilirse sonraki siparişlerde güvenlik payı daha gerçekçi planlanabilir.
Sipariş öncesinde 4 mm ölçünün, Gold (Altın) rengin ve 1250 adetlik paket yapısının projeye uygunluğu doğrulanmalıdır. Atölyede fiziksel olarak uyumlu kalıp ve bunu çalıştırabilecek pres/el aparatı bulunmalıdır. Kumaş kalınlığı, esnekliği ve arka yüz erişimi kontrol edilmelidir. İlk kullanımda numune süresi ayrılmalıdır. Kritik renk eşleştirmesinde gerçek parça diğer aksesuarlarla birlikte değerlendirilmelidir.
Ürün fotoğrafı seçim için yararlıdır ancak ölçü ve renk kararı yalnız görsel ölçeğine göre verilmemelidir. 4 mm çap cetvelle gerçek boyutta değerlendirilmelidir. Gold yüzey farklı ekranlarda daha açık veya koyu görünebilir. Kurumsal koleksiyonlarda gerçek numune, kumaş ve diğer aksesuarlar aynı ışık altında karşılaştırılmalıdır. Kamera beyaz ayarı ve çevredeki yansımalar parlak yüzeylerin tonunu değiştirebilir.
Aynı sonucun farklı vardiyalarda tekrarlanması için parça yönü, kalıp temizliği, baskı sırası, numune kontrol noktaları ve hata kriterleri tanımlanmalıdır. Onaylı INC0004GLD örneği çalışma alanında tutulmalıdır. Yeni operatör seri üretim öncesinde küçük bir deneme serisi hazırlamalıdır. Bu yaklaşım üretim malı üzerinde öğrenme kaynaklı fireyi azaltır.
Üretim tamamlandığında küçük bir INC0004GLD servis stoğu ayırmak ileride onarım veya eşleme ihtiyacında yararlı olabilir. Aynı ölçü ve tonu aylar sonra bulmak her zaman mümkün olmayabilir. Servis stoğu model kodu, tarih ve mümkünse lot bilgisiyle saklanmalıdır. Farklı çaplar aynı kutuda karıştırılmamalıdır. Eski kumaştan hatalı inci sökülmesi de hasar oluşturabileceğinden tamir yöntemi önce görünmeyen bir bölgede denenmelidir.
Teknik föyde aksesuar yalnız “inci” olarak belirtilmemelidir. INC0004GLD; 4 mm, Gold (Altın), akrilik gövde, paslanmaz çivi ve 1250 adet/paket bilgileriyle tanımlanmalıdır. Bu ayrıntı satın alma, kalite ve üretim ekiplerinin aynı ürünü konuşmasını sağlar. Reçeteye onaylı montaj kalıbı referansının eklenmesi tekrar üretimlerde kurulum süresini azaltabilir.
Seri üretimde doğru sonuç yalnız doğru parçaya değil, proses disiplinine bağlıdır. Kumaş lotu, kat sayısı, tela, dikiş bölgesi ve pres ayarı değiştikçe montaj davranışı da değişebilir. INC0004GLD uygulamasında onaylı numune, şablon, kalıp ve baskı ayarı birlikte referans alınmalıdır. Ara kontrollerde yüzey izi, çivi kapanması, desen hizası ve gevşeklik incelenmelidir. Hatalı parçalar ayrı tutulup hata nedeni kaydedildiğinde sonraki üretimde fireyi azaltmak kolaylaşır.
Seri üretimde doğru sonuç yalnız doğru parçaya değil, proses disiplinine bağlıdır. Kumaş lotu, kat sayısı, tela, dikiş bölgesi ve pres ayarı değiştikçe montaj davranışı da değişebilir. INC0004GLD uygulamasında onaylı numune, şablon, kalıp ve baskı ayarı birlikte referans alınmalıdır. Ara kontrollerde yüzey izi, çivi kapanması, desen hizası ve gevşeklik incelenmelidir. Hatalı parçalar ayrı tutulup hata nedeni kaydedildiğinde sonraki üretimde fireyi azaltmak kolaylaşır.
Seri üretimde doğru sonuç yalnız doğru parçaya değil, proses disiplinine bağlıdır. Kumaş lotu, kat sayısı, tela, dikiş bölgesi ve pres ayarı değiştikçe montaj davranışı da değişebilir. INC0004GLD uygulamasında onaylı numune, şablon, kalıp ve baskı ayarı birlikte referans alınmalıdır. Ara kontrollerde yüzey izi, çivi kapanması, desen hizası ve gevşeklik incelenmelidir. Hatalı parçalar ayrı tutulup hata nedeni kaydedildiğinde sonraki üretimde fireyi azaltmak kolaylaşır.
Seri üretimde doğru sonuç yalnız doğru parçaya değil, proses disiplinine bağlıdır. Kumaş lotu, kat sayısı, tela, dikiş bölgesi ve pres ayarı değiştikçe montaj davranışı da değişebilir. INC0004GLD uygulamasında onaylı numune, şablon, kalıp ve baskı ayarı birlikte referans alınmalıdır. Ara kontrollerde yüzey izi, çivi kapanması, desen hizası ve gevşeklik incelenmelidir. Hatalı parçalar ayrı tutulup hata nedeni kaydedildiğinde sonraki üretimde fireyi azaltmak kolaylaşır.
Seri üretimde doğru sonuç yalnız doğru parçaya değil, proses disiplinine bağlıdır. Kumaş lotu, kat sayısı, tela, dikiş bölgesi ve pres ayarı değiştikçe montaj davranışı da değişebilir. INC0004GLD uygulamasında onaylı numune, şablon, kalıp ve baskı ayarı birlikte referans alınmalıdır. Ara kontrollerde yüzey izi, çivi kapanması, desen hizası ve gevşeklik incelenmelidir. Hatalı parçalar ayrı tutulup hata nedeni kaydedildiğinde sonraki üretimde fireyi azaltmak kolaylaşır.
Görünen inci gövdesi akriliktir. Montaj çivisi paslanmazdır. Doğal inci değildir.
INC0004GLD 1250 adet/paket olarak satılır; inci gövdeleri ve paslanmaz montaj çivileri takım halinde değerlendirilir.
4 mm inci formu ve bu ürünün çivi geometrisiyle fiziksel olarak uyumlu montaj kalıbı gerekir. Seri üretimden önce numune testi önerilir.
Denim, stabil dokuma, gabardin, keçe, seçilmiş trikolar ve uygun aksesuar yüzeylerinde değerlendirilebilir. Her yeni kumaşta numune yapılmalıdır.
Sıcak, parlak ve lüks bir metalik etki verir. Gerçek algı kumaş, ışık ve ekran koşullarına göre değişebilir.
Performans kumaş, montaj kalitesi ve bakım yöntemine bağlıdır. Bitmiş ürün hedeflenen bakım koşullarında test edilmelidir.
| Ürün Bilgisi | |
| Ürün Türü | Çakma İnci |
| Ölçüler | |
| Ölçüler mm / Boy | 4 mm |
| Uygulama | |
| Montaj Şekli | Ürün Sayfasında belirtilen montaj aparatıyla montaj yapılır. |
| Malzeme | |
| Malzeme | Akrelik |
| Satış Şekli | |
| Paket | 1250 adet / Paket ve katları şeklinde satılmaktadır . |
E-Düğme, firmaların ve markaların ihtiyaçlarına uygun özel aksesuarlar üretir. Ölçü, şekil, renk ve uygulama detayları; fiziki numune, teknik çizim veya müşteri taleplerine göre özel olarak planlanabilir.
Markanıza özel logo, yazı, renk ve yüzey uygulamalarıyla hazırlanan ürünler; hem estetik hem de işlevsel ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunar.
Logolu elcik, özel form ve farklı kaplama seçenekleriyle markanıza özel fermuar aksesuarları üretmekteyiz.
Hem montajlı hem de dikilebilir seçeneklerde, logolu ve markanıza özel çıtçıt düğme üretimi gerçekleştirmekteyiz.



Ayaklı ve dikme düğme gruplarında, markanıza özel logo, desen ve yüzey uygulamalarıyla üretim yapılabilmektedir.
Zamak ve pirinç malzemeden, logolu ve markanıza özel kot düğmesi üretimi sunmaktayız.



Firmalara özel markalı, logolu ve farklı kaplama seçeneklerine sahip perçin üretimleri gerçekleştirmekteyiz.
Farklı ölçü, renk ve yüzey seçenekleriyle, markanıza özel kuşgözü ve gromet üretimi yapılabilmektedir.


Sütyen, kemer ve farklı kullanım alanlarına yönelik, markanıza özel ölçü ve tasarımlarda toka üretimi sunuyoruz.
Tekstil aksesuar gruplarında, markanızın tasarım diline uygun özel üretim çözümleri sağlamaktayız.
Giysi, takı ve aksesuar grupları için logolu, yazılı ve markanıza özel etiket, şerit ve aplik üretimi yapmaktayız.
Üretim öncesinde, talebe bağlı olarak onay sürecine yardımcı olacak elektronik modeller ve örnek çalışmalar sunulmaktadır. Üretim ve teslim süreleri, ürün grubuna ve uygulama detaylarına bağlı olarak planlanmaktadır.
Ürün malzemeleri, ölçüler ve uygulama detaylarını gösteren örnek çizim çalışmaları hazırlanabilmektedir.

Sipariş sürecinizin sorunsuz ve şeffaf bir şekilde ilerlemesi adına, bazı önemli bilgileri bilgilerinize sunmak isteriz.
Ürünlerimizde belirtilen fiyatlar, standart seçeneklerde sunulan renkler için geçerlidir. Standart renkler dışında talep edilen farklı renkler, mine uygulamaları, taş detayları veya benzeri özel çalışmalar ürün fiyatına ek olarak ücretlendirilmektedir.
Oluşacak fiyat farkı, tercih edilen uygulamanın malzeme ve işçilik özelliklerine göre belirlenmektedir.
Sunulan tüm fiyatlar, ürün sayfasında belirtilen satış birimi esas alınarak geçerlidir. Bu birimler ürün bazında paket, gross, metre veya adet olarak değişebilmektedir.
Perakende satışlarda, paketli ürünlerde pakette belirtilen renk gönderilmektedir. Ürün sayfasında minimum sipariş adedi belirtilen ürünlerde ise, müşterinin satın aldığı renk ancak sayfada belirtilen minimum adetlerde verilen siparişlerde gönderilmektedir. Ürün sayfasında belirtilen minimum sipariş adedinin altında verilen renk taleplerinde, gönderimler stokta mevcut renkler arasından yapılmaktadır.
Siparişinizde renk ve adet detaylarının netleştirilmesi gereken durumlarda, ekibimiz sizinle telefon veya diğer iletişim kanalları aracılığıyla hızlıca iletişime geçecektir.
Talep ettiğiniz özel renk uygulamasıyla üretim planlanabilir; ürünler ortalama 3–4 iş günü içinde gönderime hazırlanır. Bu süre ürün çeşidine ve uygulanacak işlemlere göre değişebilir.
Bu adet ve üzerindeki alımlarda firmanıza özel fiyat teklifleri sunmaktan memnuniyet duyarız.
Standart renkler dışında tercih ettiğiniz renkler, özel kaplama, mine, taş ve cam taşlı ürünler için Özel Kaplama Renkleri sekmesini inceleyebilir veya bizimle doğrudan iletişime geçebilirsiniz.
Ürün görselleri, ışık, ekran ayarları ve çekim koşullarına bağlı olarak gerçek ürün ile küçük ton farklılıkları gösterebilir.
Siparişlerinizi özenle hazırlıyor, güvenilir kargo firmalarıyla adresinize ulaştırıyoruz. Sipariş sırasında tahmini teslimat süresini ve kargo ücretini görebilirsiniz.
Saat 15:00’e kadar verilen uygun siparişler aynı gün kargoya teslim edilir.
Gönderimler HepsiJet ve Yurtiçi Kargo ile gerçekleştirilir.
İade şartlarına uygun ürünleri teslimattan sonraki 15 gün içinde iade edebilirsiniz.
Teslimat adresinize uygun HepsiJet ve Yurtiçi Kargo seçenekleri sipariş aşamasında otomatik olarak gösterilir.
Kargo ücreti; teslimat adresi, paket ağırlığı ve seçilen taşıyıcıya göre hesaplanır. Ödeyeceğiniz tutarı siparişi tamamlamadan önce görebilirsiniz.
Satın aldığınız ürünü, iade şartlarına uygun olması koşuluyla, teslim aldığınız günü takip eden 15 gün içinde iade edebilirsiniz.
E-Düğme ürünlerini dünya genelindeki bireysel ve kurumsal müşterilerimize uluslararası taşıma seçenekleriyle ulaştırıyoruz.
Ürün fiyatları TRY, USD ve EUR cinsinden görüntülenebilir.
Gönderimler AFS Kargo, DHL ve FedEx seçenekleriyle yapılır.
Siparişiniz kargoya verildiğinde takip numarası tarafınıza iletilir.
Uluslararası siparişlerde kredi kartı ile ödeme kabul edilmektedir. Ödeme hesabımıza ulaşmadan ve sipariş faturası oluşturulmadan gönderim işlemi başlatılamaz.
Nakliye ücreti; teslimat ülkesi, seçilen kargo firması, paket ağırlığı ve paket ölçülerine göre hesaplanır.
Toplam kargo maliyeti ödeme aşamasında, siparişinizi onaylamadan önce gösterilir.
Uluslararası gönderimlerde AFS Kargo, DHL ve FedEx kullanılmaktadır. Adresinize ve sipariş özelliklerine uygun seçenekler ödeme aşamasında gösterilir.
Kurumsal veya yüksek adetli siparişleriniz için Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek farklı gönderim seçenekleri talep edebilirsiniz.
Alıcı ülkede gümrük vergisi, ithalat vergisi, işlem harcı veya farklı ek masraflar uygulanabilir.
Bu masraflar ülkeye göre değiştiği için sistemimiz tarafından önceden hesaplanamamaktadır.
Alıcı ülkede oluşabilecek gümrük vergileri, ithalat vergileri, ardiye ücretleri, harçlar ve diğer masraflar müşterinin sorumluluğundadır.
Gümrük vergileri, ithalat masrafları veya alıcının gümrük işlemlerini tamamlamaması nedeniyle iade, iptal ya da ücret iadesi kabul edilmemektedir.
Ürün, ölçü ve adet konusunda hızlıca yardımcı olalım.